Artistsläpp: Trattgrammofonslounge

trattgrammofonHos musikdirektör E-A-U går trattgrammofonen varm och här får man uppleva allt från outhärdligt käcka dragspelspolketter till rykande het Dixielandjazz! Ena sekunden bjuds det på en rheinländer med Källnatrion, den andra blir det storbandsjazz med Harry Arnolds orkester. Brita Borg möter Django Reinhardt i en virvlande slängpolska och Zarah Leander sjunger med odefinierbar brytning.

Trots att trattgrammofonen är från 1907 och är mer än 100 år gammal ljuder klara och starka toner som ingen kan stå emot.

Ta dig en svängom till tonerna av en eldig tango – eller nöj dig med att lyssna och spisa stenkakor i all dess nostalgifyllda charm, komplett med precis så mycket skrap och knaster som det ska vara i en äkta Lo-Fi-retroupplevelse.

Läs mer om detta spektakel och trattgrammofonen här:

www.varningforjazz.se