Artistsläpp: Viktoria Tolstoy & Mattias Svensson


Viktoria_Tolstoy_2011_by_Grosse-Geldermann_7
Mattias1Nu kan vi stolt presentera dagens artistsläpp Viktoria Tolstoy & Mattias Svensson!

Viktoria Tolstoy är en av Sveriges viktigaste och starkaste jazzsångerskor på den internationella jazzhimlen. Hennes färgstarka och spontana personlighet lyser ikapp med hennes röst som berör och gör varje konsert unik oavsett om det är i det lilla formatet eller det större. Hon är ofta verksam i Tyskland men i augusti kommer hon till Rundgång i Ladugården och låter sina vackra toner fylla ladugårdarna.

Mattias Svensson har med sitt unika sound och rika basspel blivit en av de stora basisterna i Sverige som också turnerat över hela världen. Han är en stark röst på sitt instrument och har spelat med de flesta i den svenska jazzeliten.

Viktoria och Mattias har spelat tillsammans i över 15 år och kommer bjuda på en rik, innerlig konsert med lekfullhet och stor musikalisk behärskning i detta minimalistiska format – sång och kontrabas.

Läs mer om Viktoria Tolstoy här:
http://www.viktoriatolstoy.com