Dagens artistsläpp: Tall Dark Strangers!

tds framsida urklippt

Tall Dark Strangers hörde vi senast på Korröfestivalen, där en man i publiken efteråt sa ”Tårarna bara rullade nerför kinderna, så bra var det”, och nu vill vi även bjuda Rundgångspubliken den 6 september på så starka känslor!

Tall Dark Strangers spelar helt akustiskt med enormt sväng och massor av stämsång. Deras repertoar består av egenkomponerade låtar som blandas med det bästa av 1920-talets country, gospel och populärmusik. Musiken är omedelbar, lättillgänglig och tidlös. Tall Dark Strangers har modet att ta genren på största allvar och därför kommer musiken alltid från hjärtat, oavsett om den är glad eller sorglig. Tall Dark Strangers består av Brita Björs, Hanna Grahm, Jonas Frank Jirhamn och Max Tellving.

Vi tar och lyssnar: